Viser alle 10 resultater

Tilbehør til dine isterninger

Hos Billig-is.dk kan du finde et bredt udvalg af tilbehør til isterninger. Gør det nemt at hælde isterningerne fra termokassen op i dit glas eller partybalje med en lækker isske. Du kan både få din isske i metal eller plastik, og hvis du synes en istang er lettere at bruge, så kan vi også klare den.

Flotte isterninger fortjener også en lækker opbevaring. Udover den termokasse (10 kg is) eller termotønde (25 kg is), som altid medfølger, når du køber isterninger fra Billig-is.dk, så er der flere muligheder for at præsentere dine isterninger med stil.  Der er ikke noget mere eksklusivt end isterninger, der bliver præsenteret i en isspand af metal eller plastik, som kan genbruges og være et fast inventar sammen med isterningerne, når du holder fester. Skal du holde en havefest, så har vi også store partybaljer på 40 og 90 liter, som fungerer perfekt til at give overblik over drikkevarerne. 

Tilbehør til dine isterninger

Elsker du champagne og vil præsentere dine lækre flasker på en eksklusiv måde, så skal du have fat i vores Champagne bowle på 34 cm.
Den har et stilrent design, der med garanti vil tilføre et lækkert element til bordet. Med champagnebowlen fyldt med vores isterninger, ved du, at dine flasker altid vil være kolde og lige til at hælde op i glasset. Kunne du tænke dig en ekstra lækker detalje, så kan du med fordel pifte din dekoration op med tøris, hvilket giver et eksklusivt look til dine champagneflasker.  

Baljer til alverdens drikkevarer

På en varm sommerdag, hvor musikken spiller og alle har det godt, kan en partybalje fra Billig-Is være lige det, som hiver festen op på næste niveau. Du kan finde partybaljer på 40L og 90L, så du kan sikre dig, at der er plads nok til alle dine drikkevarer. Fyld baljen op med is og så har du den perfekte løsning på at undgå varme drikkevarer. Isbaljen kan holde på kulden i lang tid, men hvis du er bange for, at isen smelter for hurtigt, så kan du bestille en termotønde eller en termokasse, som kan holde isen kold, så du hele tiden kan fylde nyt is i isbaljen. 

 

Termotønde til enhver lejlighed

Der kan være brug for en termotønde i mange henseender. Det kan være, at du skal holde isterningerne kolde, fordi du skal bruge dem i drinks. Det kan også være isterningerne skal holdes kolde, indtil de skal op i en af vores partybaljer eller isspande. Du kan have mange grunde til at skulle holde isen kold, men lige meget hvilken grund du måtte have, så er termotønden det helt rette værktøj. Den kan holde din is kold i op til 72 timer, så du slipper for at bekymre dig om smeltet is.

Champagnebowle eller isspand til et eksklusivt look

Når champagneflaskerne eller øldåserne skal tage sig ud fra deres bedste side, så skal du købe en champagnebowl eller en isspand. Når champagnen stilles ned i champagnebowlen får den et udtryk, som er helt unikt. Især hvis du fylder bowlen med is. Det samme gælder isspanden, som egner sig perfekt til alverdens drikkevarer. Gør din fest eller anledning helt unik med en champagnebowl eller en isspand fra Billig-Is.

Snup en isske eller en istang med!

Køb en isske eller en istang med, så du slipper for kulden ved at røre ved isterningerne. Ud over at du slipper for kulden er det også langt mere hygiejnisk, hvis en isske eller istang benyttes. Der er mange fordele ved at anskaffe sig disse værktøjer til at tage isen med, så glem ikke at købe det med, når du bestiller is hos Billig-Is.

Indkøbskurv