Skip to content

Tilbehør

Tilbehør til dine isterninger

Hos Billig-is.dk kan du finde et bredt udvalg af tilbehør til isterninger. Gør det nemt at hælde isterningerne fra termokassen op i dit glas eller partybalje med en lækker isskeDu kan både få din isske i metal eller plastik, og hvis du synes en istang er lettere at bruge, så kan vi også klare den.

Flotte isterninger fortjener også en lækker opbevaring. Udover den termokasse (10 kg is) eller termotønde (25 kg is), som altid medfølger, når du køber isterninger fra Billig-is.dk, så er der flere muligheder for at præsentere dine isterninger med stil.  Der er ikke noget mere eksklusivt end isterninger, der bliver præsenteret i en isspand af metal eller plastik, som kan genbruges og være et fast inventar sammen med isterningerne, når du holder fester. Skal du holde en havefest, så har vi også store partybaljer på 40 og 90 liter, som fungerer perfekt til at give overblik over drikkevarerne. 

Tang der skænker isterninger

Eksklusivt tilbehør til din is

Elsker du champagne og vil præsentere dine lækre flasker på en eksklusiv måde, så skal du have fat i vores Champagne bowle på 34 cm.
Den har et stilrent design, der med garanti vil tilføre et lækkert element til bordet. Med champagnebowlen fyldt med vores
isterninger, ved du, at dine flasker altid vil være kolde og lige til at hælde op i glasset. Kunne du tænke dig en ekstra lækker detalje, så kan du med fordel pifte din dekoration op med tøris, hvilket giver et eksklusivt look til dine champagneflasker.  

Har du selv købt isterninger fra supermarkedet og vil undgå, at de smelter med det samme, så er vores termokasse eller termotønde det perfekte valg.

Vores termokasser og termotønder med låg kan holde dine isterninger kolde i minimum 24 timer på en varm sommerdag og kan genbruges så mange gange, som du ønsker.

Alt vores tilbehør kan ligesom vores isterninger afhentes på et af vores afhentningssteder, men kan også nemt blive leveret indenfor 6 timer direkte på din adresse.

Kurv