Skip to content

Isterninger Aarhus

Isterninger i forskellige former og funktioner til din fest i Aarhus - dine drikkevarer mangler det!

Du har jo nok prøvet det – varme drinks er bare ikke lækkert. Derimod kan isterninger gøre både drinksene og festen langt bedre. 

Hvis du gerne vil undgå varme og kedelige drinks i fremtiden, så husk på at Billig-Is kan levere isterninger direkte til din fest i Aarhus. Det gælder både isterninger, knust is og tøris. Sørg for aldrig at servere dårlige drinks igen og få leveret den vigtigste ingrediens til gode drinks – få leveret is!

Vi har isterninger, som egner sig til enhver type drink. Er du i gang med at skulle lave en Mojito, så er knust is vejen frem. Er det derimod en gang Isbjørn eller Tequila Sunrise, så anbefaler vi, at du benytter firkantede eller cylinderformede isterninger i stedet. 

Det er muligt at købe isterninger, som bliver leveret i termotønder på enten 10 eller 25 kg. Tønderne kan holde dine isterninger kolde i op til 72 timer, så vær ikke bange for at få leveret is, som er blevet til vand.

Du kan også afhente dine isterninger i Aarhus

Selvom vi med glæde leverer dine isterninger direkte hos dig indenfor 6 timer, så kan du også vælge selv at afhente dine isterninger. 

Hvis du selv vil hente dine isterninger eller tøris i Aarhus, så holder vi til på Stokagervej 6, 8240 Risskov.

Du skal huske at bestille inden 20.59 dagen før, hvis du skal være sikker på at kunne afhente din bestilling af is dagen efter. Vores tønder, som isen kommer i, er både praktiske at håndtere og fylder ikke så meget, så du kan være sikker på, at der er plads i bilen til det.

Det haster, jeg har glemt at købe isterninger til min fest!

Hvis du i sidste øjeblik finder ud af, at du fuldstændig har glemt at bestille is til din fest, så kan du give os et kald på 40 53 11 11. Vi er altid løsningsorienterede, så lad os se om der er noget, som vi kan gøre for at skaffe dig den is, som der er behov for, så hurtigt som muligt.

Vær sikker på at du ikke bestiller for lidt eller for meget is

Det kan være utrolig svært at vide hvor meget is, der er brug for. Inden du bestiller is hos os, kan du benytte vores is-beregner, som vil fortælle dig hvor meget is, som du skal bestille. Den gyldne regel, som altid er god at bruge, er at regne med 25 kg. isterninger til 150 drinks. På den måde kan du regne på hvor meget is, som du har brug for, så du hverken løber tør eller har alt for meget. Har du ikke helt brug for 25 kg. is, kan du bruge noget af isen på køle drikkevarerne ned i flotte isspande eller partybaljer, som du iøvrigt også kan finde her hos os.

Kurv