Skip to content

Isterninger

Ingen fest uden isterninger!

Har du husket isterninger til din sommerfest?

Uden is i drinken, der duer helten ikke. Ingen ønsker at byde sine gæster på en lunken drink en varm sommerdag, hvor livets festligheder skal fejres. Kolde drikkevarer er helt essentielt for en god fest og kan bruges til flere forskellige formål.

Billig-is kan derfor hjælpe dig med alt fra levering til kyndig vejledning i, hvilke isterninger, som du skal købe til din fest. Læs med her og bliv klogere.

Isterninger er kendt for at kunne holde dine våde varer kolde, men de giver også enhver drink ekstra kant og ikke mindst et lækkert udseende, der med garanti også afspejler sig i smagen.

Isterninger til lige præcis dit behov

Hos Billig-is kan du vælge præcis de isterninger, som matcher dine behov. Vi har en bred palette af valgmuligheder; knust isfirkantede-, og cylinderformede isterninger og tøris, som hver især kan bidrage med en ekstra fin detalje til din fest – alt efter hvilken yndlingsdrink du vil servere.

Isen kan købes i tønder á 10 kg og 25 kg, hvilket gør det muligt at tilpasse mængden af is til størrelsen på din fest.

Isen kan også bruges i en stor balje, hvor du kan samle alle de lækre drikkevarer, som du tilbyder dine gæster. Mangler du en balje, der kan holde dine drikkevarer kolde sammen med isen, så kan vi også klare det. Vi har et bredt sortiment af tilbehør til din fest alt fra eksklusive isspande og champagne bowls til en isske, der sikrer, at det er nemt og hurtigt at fylde din drink med is.

Is til din fest sætter altså det sidste prik over i’et, inden en fantastisk aften kan gå i gang. Så tøv ikke med at skrive isterninger på indkøbslisten!

Hvilke isterninger skal jeg vælge?

Typen af is afhænger i høj grad af, hvilket formål du skal bruge isen til. Læs vores anbefalinger til, hvilken is du skal vælge:

Knust is er det perfekt valg til lækre drinks som Mojitos & Strawberry Daiquiry. Desuden anbefaler vi også knust is til nedkøling af vinflasker og lignende i en stor balje.

Cylinderformede isterninger bruges til nedkøling af almindelige drikkevarer såsom drinks, sodavand og isvand. Isens særlig form pifter din drink lidt ekstra op og gør den festlig.

Firkantede isterninger er de klassiske og mere eksklusive isterninger. De kan bruges til både drinks, vin og sodavand, men er også et æstetisk element i en lækker whiskey ”on the rocks” eller i en farverig cocktail.

Tøris er en særlig is type, der blandt andet kan bruges, hvis du ønsker at tilsætte en wow-effekt til dine drinks eller lave en kreativ borddekoration. Isen bør bruges med omhu og i selskab med en professionel bartender, som har arbejdet med tøris før. Læs mere om, hvad tøris er.

Jeg skal have mange drinks til min fest, hvor meget is skal jeg bruge?

Hvor mange isterninger du skal bruge kan være svært at vurdere – der er ikke noget værre, hvis man halvvejs inde i festen mangler is. Hvis du planlægger at holde store fester såsom bryllup, konfirmationer og runde fødselsdage, kan du bruge vores is beregner, der kan hjælpe dig med at beregne præcis hvor mange isterninger, du skal købe til din fest. Vores tønder på 25 kg svarer til cirka 150 drinks – så har du inviteret en flok tørstige gæster, der sætter ekstra pris på en kold drink eller 5, så kan det være den rette mængde is til din fest. Har du planer om at servere flere forskellige typer af drinks, så har vi også isen, der kan matche dine ønsker. Hos Billig-is.dk kan du både købe knust isfirkantede-cylinderformede isterninger og tøris så du kan få præcis de isterninger, du ønsker.

Det er slut med at frygte, at isen smelter inden festen starter!

Det skal være nemt for dig både at hente og opbevare isen. Derfor kommer vores is i store specialfremstillede termotønder, der kan holde isen kold op til 24 timer, selv på en varm sommerdag. Derfor kan du nemt hente eller få leveret dine isterninger i god tid uden frygt for, at de er væk, når gæsterne kommer. 

 

Afhent dine isterninger selv ved et af vores afhentningssteder, eller få leveret inden for 6 timer fra din bestilling.

Hent din is her:

Vi har flere forskellige afhentningssteder på Sjælland, hvor du kan hente din is nær din bopæl. Alt du skal gøre er:

 1. Vælg isterninger
 2. Vælg afhentningssted
 3. Betal
 4. Afhent dine isterninger

OBS: Bestil inden klokken 20.59 for at kunne afhente din ordre dagen efter.

Vi har følgende afhentningssteder: 

 • Roskilde
 • Søborg
 • Køge
 • Birkerød
 • Ishøj
 • Amager Strand
 • Glostrup

 

Få isterninger leveret direkte til døren

Isterninger er en lille, men meget væsentlig detalje, som bare ikke må glemmes, når du holder fest. Vi kan sørge for levering direkte til din dør, så du ikke skal bruge tid på at hente isterningerne, lige inden gæsterne kommer. Desuden kan du bestille i store mængder uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt du har plads i bilen. Vores termotønder og termokasser er nemme at håndtere og kan uden problemer være i de fleste biler.

Har du alligevel glemt at skrive isterninger på indkøbslisten, så frygt ej. Billig-is.dk leverer inden for 6 timer i hele landet alle ugens dage, lige når det passer dig.

Kurv