Isterninger til enhver anledning i Ringsted - slip for lunkne drikkevarer, og bestil isterninger til din fest!

I Ringsted er der ikke kun outlet på tøj, men også isterninger. I hvert fald hvis du shopper isterninger her hos billig-is! Det hænder til tider, at der ikke er isterninger nok, vi kender følelsen! For hvem har egentlig lyst til at serverer varme drinks og stuetempererede drikkevarer til sine gæster? Varme drinks og gode fester går ikke hånd i hånd, så derfor har vi gjort det nemt for dig i Ringsted at skaffe is i alle former og typer, som du tilmed kan få leveret direkte til din fest. Vi kan love dig for, at det bliver et kæmpe hit, som både du og dine gæster kan nyde godt af!

Bestil en termotønde på 10 eller 25 kg., som indeholder lige den type is, som du har brug for. Hos billig-Is, findes der mange varianter, hvor du heraf både kan få firkantede- og cylinder-formede isterninger, knust is og tøris bragt lige til døren i Ringsted.

Ikke nok med at isen holder dine drinks dejligt kolde til dit arrangement i Ringsted, så er det også muligt at købe både isspande og partybaljer, som er meget praktiske og giver et flot og festligt look til din begivenhed!

Hvor meget is skal man bestille?

Det er nemt at komme i tvivl om, hvor meget is der normalt er brug for i lige netop din situation. Hos billig-is ønsker naturligvis, at du bestiller en passende mængde is og derfor har vi kreeret en is-beregner til dig, som er lidt i tvivl. Normalt siger tommelfingerreglen, at du har brug for 25 kilo is til omtrent 150 drinks og hvis du nu ikke har brug for så mange isterninger, kan du bruge nogle af dem på at køle dine drikkevarer med i flotte isspande eller partybaljer.

Nem og hurtig levering uanset hvilken type isterninger du søger

Her hos os kan du få isterninger til alle typer begivenheder! Hvad end om du ønsker at det skal være tørisfirkantede-,
cylinderformede isterninger og knust is, tilbyder vi det hele og leverer direkte til din begivenhed i Ringsted.

Hvad er bedre end at få isterninger af høj kvalitet leveret direkte til døren, så du slipper for turen i supermarkedet? Det skulle da lige være en iskold drink. Slip for larm, lange arme og spar en masse tid ved at bestille isterninger til Ringsted hos Billig-is.

Med en termotønde leverance fra billig-is, der kan holde sig i op til 72-timer, er du garanteret kolde drinks til dine gæster.
Vi hjælper dig hellere end gerne med levering af dine isterninger i de ønskede mængder, og inden for 6 timer, står vi på din adresse.
Så du kan bruge tiden på at planlægge festen i stedet for at stresse over mangel på is.

Jeg var for sent ude, nu mangler jeg isterninger til min fest, hvad gør jeg?

I første omgang er der ikke andet for end at læne sig til bare og tage den med ro. Dernæst bør din plan være at ringe til os. Ja… for hos Billig-Is er vi løsningsorienterede, så giv os et kald på 40 53 11 11, hvis du ønsker en hastelevering af isterninger. Vi kan ikke love, at der er noget at gøre, men vi kan love, at vi vil gøre alt for at få is ud til dig så hurtigt, som det er muligt.

Indkøbskurv