Isterninger til din fest i Roskilde – Server iskolde drikkevarer til dine gæster!

Nej tak til lunkne drinks! Vil du gerne holde en fest med iskolde drikkevarer, der med garanti vil give dine gæster lyst til at blive hele natten? Så er løsningen lækre isterninger, der kan give dine drinks eller cocktails et pift!

Vi har et bredt udvalg af forskellige isterninger, så du kan vælge dem, der matcher dit behov. I Roskilde kan du både få leveret eller selv afhente firkantede-, cylinderformede isterninger, knust is og tøris. Der er derfor flere valgmuligheder, når du skal lave lækre drinks. Knust is er eksempelvis et populært valg, hvis du ønsker at servere lækre Mojitos, hvor de firkantede og cylinderformede isterninger er ekstra gode i drinks såsom Gin Hass og Gin & Tonic.

Køb isterninger i Roskilde med mulighed for lokal afhentning.

Hvor kan jeg afhente mine isterninger i Roskilde?

Vi kan altid hjælpe med levering af dine isterninger indenfor 4 timer direkte på din adresse, hvis du ikke selv ønsker at stå for afhentningen.

Holder du fest i Roskilde og vil afhente isen selv, så kan du afhente den ved vores produktion i Roskilde / Gadstrup (Skalstrupgaard 1f, 4621). 

Du skal blot bestille senest 18.00 dagen før, så du er sikker på at kunne afhente din bestilling dagen efter.
Vo
res termotønder og termokasser kan håndteres uden besvær og er nemme at have med i bilen.

Hvor meget is skal jeg bestille?

Skal du holde bryllup, konfirmation eller en rund fødselsdag, hvor der er inviteret mange gæster, så kan det være svært at finde ud af, præcis hvor mange isterninger, der skal bestilles – Is skal der være nok af!

Derfor kan du altid bruge vores is beregner, der giver dig en hjælpende hånd med at beregne, hvor mange kg. is, der vil være perfekt til netop din fest.

Hos Billig-is.dk kan du købe isterninger i 10 kg eller 25 kg, hvor der medfølger en termokasse (10 kg) eller termotønde (25 kg), når du køber din is hos os. I en tønde på 25 kg. er der cirka nok til 150 drinks. Er behovet mindre end det, så kan isterningerne også bruges til at nedkøle drikkevarerne i dekorative isspande eller store partybaljer, der vil samle dine drikkevarer og tilføre festen et ekstra hyggeligt element.

Det haster, jeg har glemt at købe isterninger til min fest!

Vi har lynhurtig levering af isterninger i Roskilde og vil kunne levere din bestilling indenfor 4 timer. Du er altid velkommen til at give os et kald på 40 53 11 11, hvis du har en hastelevering, der skal kunne leveres hurtigere – vi er altid løsningsorienteret og ser på, hvordan vi kan hjælpe dig.

Indkøbskurv