Skip to content

Isterninger Korsør

Køb isterninger i Korsør og omegn - med levering

En fest er ikke en rigtig fest uden isterninger. Vi kender alle til drinken uden isterninger, som egentlig ikke drikkes med nydelse. Derfor kan du købe isterninger, knust is og tøris i Korsør med levering. Det bliver simpelthen ikke nemmere for dig. Du kan sidde derhjemme og bestille lige præcis den is, som du ønsker og få dem leveret direkte til døren. Dette kan du gøre uanset om du skal bruge 10 kg, 20 kg eller 500 kg isterninger. 

Hvad er bedre end at få isterninger af høj kvalitet leveret direkte til døren, så du slipper for turen i supermarkedet? Det skulle da lige være en iskold drink. Slip for larm, lange arme og spar tid ved at bestille isterninger til Korsør hos Billig-is. 

Vi har dag-til-dag levering, så du kan sidde i dag og bestille dine isterninger og forvente, at de kommer i morgen. Vi leverer glædeligt dine isterninger til Korsør fra 225 kr., så du slipper for gæster med kedelige drinks i hænderne.

Hvor meget is skal jeg bestille?

Man kan nemt blive i tvivl om hvor meget is, som man skal bestille for at have nok. Vi har gjort det nemt for dig og lavet en is-beregner, som fortæller dig hvor meget is, som du skal bestille. På den måde står du ikke på en festlig aften og mangler is.

Tommelfingerreglen siger, at man cirka skal bruge 25 kg. isterninger til 150 drinks. Er det sådan at vores mængder ikke passer helt perfekt til det, som du skal bruge, så kan man altid bruge de resterende isterninger til at køle andre drikkevarer ned i vores flotte isspande eller i en partybalje.

Det haster… jeg har ikke isterninger til min fest i Korsør!

Hvis du har en hastelevering, så er vi altid klar til at lægge hovederne i blød og se hvad vi kan gøre. Du er altid velkommen til at ringe på 40 53 11 11, hvis du står i en situation der kræver hastelevering, så ser vi på hvad vi kan gøre – vi er altid løsningsorienterede!

Kurv