Viser alle 2 resultater

Knust is giver lidt ekstra luksus til festen

Skal du holde en fest? Og har du planlagt lidt ekstra luksus, for eksempel med lækre cocktails og Long Drinks til dine gæster? Så skal du helt sikkert bruge knust is til din fest – og gerne masser af det! Knuste isterninger er nemlig en nødvendighed, når der skal laves lækre cocktails såsom Mojitos, Bramble og diverse sommercocktails. Køb is i større mængder, og slip for besværet med selv at skulle knuse isterningerne til festen.

Køb knust is og undgå varme drikkevarer

Findes der noget værre end varme drikkevarer til sommerfesten? Nej, vel? Derfor kan du hos Billig-is.dk købe knust is og isterninger til enhver lejlighed. Vi leverer knuste isterninger i både 10 kg. og 25 kg. tønder, og de bliver leveret i termotønder lavet af polystyren, der kan holde isen kold i 24-72 timer. 

Køb knust is hos Billig-is.dk - og bliv helt klar til festen

Udover at holde drikkevarerne kolde, giver knust is også et flot og elegant udseende til dine drinks. Med knust is kan man gøre selv de mest simple sommerdrinks mere spændende og indbydende. Du kan nærmest bruge knust is til enhver drink, og dermed højne drikkevarernes kvalitet, både i smag og udseende.

Knust is til nedkøling af flasker og dåser

En godt fif til at sikre kolde drikkevarer til sommerfesten er at bruge knuste isterninger som køleelement til alt fra sodavand og øldåser, til vinflasker og champagneflasker. Smid blot isen ned i en partybalje sammen med dine drikkevarer. På den måde er du sikker på at have kolde drikkevarer hele festen. Du kan med fordel også bruge knust is eller almindelige isterninger til at lave et vandbad, hvilket også fungerer fantastisk til at holde drikkevarerne kolde i længere tid.

Afhent isterninger og knust is på udvalgte lokationer

Hos Billig-is.dk er det vores målsætning, at alle i Danmark har nem og billig adgang til isterninger i alle afskygninger. Derfor har vi valgt at tilbyde lokal afhentning på udvalgte lokationer på Sjælland. Vi opdaterer løbende med nye afhentningssteder, så flere danskere kan nyde godt af nem adgang til billige isterninger og knust is. Du har mulighed for at afhente din is på hele Sjælland samt dele af Jylland. 

Har du ikke mulighed for selv at afhente dine knuste isterninger tilbyder vi også landsdækkende dag til dag-levering, så du aldrig skal tilbyde varme drikkevarer til dine gæster. 

Slip for besværet med 2 kg. poser fra supermarkedet

Er du også træt af at skulle fylde fryseren med 2 kg. isposer fra supermarkedet? Eller at du selv skal lave isterningerne til festen i små isterningebakker? Når du køber knust is hos Billig-is får du ikke blot is af høj kvalitet. Du får også en smart og effektiv opbevaringsmulighed, så du ikke behøver at fylde fryseren med isterninger til festen. På den måde undgår du også, at den købte is smelter inden du kommer hjem fra supermarkedet. I vores termotønder sikrer vi, at din knuste isterninger holder i minimum 24 timer og typisk også væsentligt længere alt efter, hvordan du opbevarer termotønden. 

Slip for besværet med 2 kg. poser fra supermarkedet

Hvis du synes, at dekorationen til festen skal have et lille ekstra pift, så kan du med fordel kombinere knust is i dine drinks med de flotte og dekorative effekter, som kan laves med tøris. Tørisen er perfekt til at lave flotte røgeffekter, og passer særdeles godt som supplement til en champagnebowle med isterninger og champagneflasker i.

Indkøbskurv