Bestil is til fest hos Billig-is

Hos Billig-is kan du købe is til fest, som nemt og hurtigt leveres eller afhenter på en af vores pick-up lokationer i landet. Vi har isterninger i alle afskygninger, så isterningerne til din fest bliver de helt rigtige. At købe isterninger til fest kan være svært, hvis du ikke helt ved hvilke isterninger, som din fest har brug for. Hvis det er tilfældet så læs med her eller kontakt os, så vi kan sikre os, at de rette isterninger kommer hjem til dig. 

Køb isterninger til din fest

Ligegyldigt hvilken fest, som du skal holde, så kan du være sikker på, at isterninger fra Billig-Is er lige det, som du har brug for. Vi ved at billige isterninger af en god kvalitet er det, som enhver fest har brug for. Tøv ikke med at række ud til os, så vi kan få sendt de lækreste isterninger ud til din fest. Om det er knust is til fest, firkantede isterninger, klare isterninger eller noget helt fjerde, så står vi klar til at sende dem ud til dig.

Køb isterninger til fest med mulighed for lokal afhentning.

Køb af isterninger til fest

Nå du skal købe isterninger til fest, så skal du være opmærksom på hvor mange isterninger til festen, som du har brug for og hvilken type is, som du bestiller. Der er nemlig nogle isterninger, som egner sig til visse drinks frem for andre. Hvis du skal lave en Tequila Sunrise er knust is for eksempel bedst. Hvis du derimod skal lave en gang Isbjørn eller Filur, så er gourmet– eller firkantede isterninger bedst.

Hvor mange isterninger til fest

Det kan være utrolig svært at finde ud af hvor mange is til fest, som man skal bruge. Er du også i tvivl, så tag et kig på vores is-beregner, så du hverken får alt for meget eller alt for lidt is til din fest. Vi ønsker, at alle fester har lige den mængde is til drinksene, så du kan servere lækre drinks hele aftenen.

Isterninger til fest i København

Hos Billig-Is kan vi levere is til hele Sjælland samt dele af Jylland. Vi gør en dyd ud af at kunne levere is til hele Danmark, så vi sikre os at alle fester bliver med lækker is til drinksene. Så køb dine isterninger til fest i København, Roskilde, Vordingborg eller hvor på Sjælland du er samt dele af Jylland. Isterninger til fest i Nordsjælland kan naturligvis også klares, og vi glæder os enormt til at bringe isterninger ud til jer alle ligegyldigt hvor I bor.

Is til konfirmation

På denne store dag skal gæsterne og måske også konfirmanden nyde godt af et par drinks. Vi ved, at det for det første er svært at finde ud af hvilke drinks der skal laves og ikke mindst finde ud af, hvad der skal i dem. Hos Billig-Is håber vi at isen er en ingrediens, som ikke glemmes, fordi vi ved hvor vigtig den er. En drink bliver sjældent god, hvis ikke der er en eller anden form for is i. Find derfor is til konfirmation her hos Billig-Is, så konfirmationsfesten bliver en uforglemmelig fest!

Is til bryllup

Brylluppet er en festlig affære, så der skal selvfølgelig være drinks til gæsterne. For at drinksene bliver helt, som de skal være, har du naturligvis brug for, hvad der i vores mening er den vigtigste ingrediens – nemlig is. Vi har is til bryllup i alle former, så dine drinks for det helt rigtige udtryk. Find din is til bryllup her hos os og få det leveret direkte til din bryllupsfest.

Is til fødselsdag

Er det en af de store fødselsdage af slagsen, så kommer der vel nok drinks på bordet. Når de kommer skal de selvfølgelig være fyldt med is. Find is til fødselsdag hos Billig-Is, så du er sikker på at isterninger af højeste kvalitet til de billigste penge bliver serveret til din fest!

Is til nytårsfesten

Er der et tidspunkt hvor drinks bare ikke må fejle, så er det nytårsfesten. Det er festen over alle fester og en begivenhed, hvor vi alle klæder os flot på, pynter fint op og gør noget ud af hver en del af festen. Derfor skal dine drinks til nytårsfesten også planlægges ned til mindste detalje. Vær sikker på at have is til nytårsfesten, så drinksene bliver så gode som muligt. Du kan også bruge isen til at køle resterende drikkevarer ned i en stor partybalje for eksempel, så dine gæster og du ikke skal ud til køleskabet, hver gang der skal nye drikkevarer på bordet.

Opbevaring af is til fest

Nogle gange har man alt for mange drikkevare til en fest, så der ikke er plads i køleskabet til dem. Der kan også være tidspunkter, hvor det ville være rart at have drikkevarerne lige der, hvor festlighederne er. Der kan være mange gode grunde til at finde på alternative løsninger til at have is til festen opbevaret på – og vi har løsningen! Køb is hos Billig-Is og kig på en af vores mange tilbehørs-muligheder. Du kan eksempelvis købe en isspand eller en stor partybalje, hvor du kan fylde isen i og derefter alle dine drikkevarer, så de holder sig kolde hele festen igennem.

Bestil is til fest

Det er utroligt nemt at bestille is hos Billig-Is. du kan gøre det lige her på siden og selv bestemme om du vil have 10- eller 25 kg. Du bestemmer også om du vil have isterningerne leveret eller om du selv vil afhente dem på en af vores mange pick-up points. Mange gange er ting nemmere sagt end gjort, men vi mener det virkelig, når vi siger, at det er nemt at bestille is hos os. Prøv selv så du kan opleve glæden ved lækre isterninger til fest.

Forskellige isterninger til fest

Som en del af vores store sortiment har vi også pakker, hvor du får forskellige typer isterninger samt tilbehør med i købet. Det kan jo være, at du skal til at holde en større fest, hvor der skal være drinks i flere afskygninger. Drinks i flere afskygninger er lig med flere forskellige typer isterninger. Tag derfor et kig på vores mange pakker, som er designet efter, hvad det er, som du har brug for. Vi håber, at der er en pakke, som passer lige til dig og den fest, som du vil holde.

Indkøbskurv