Se anmeldelser på TrustPilot

Isske i aluminium

60 kr.

48 kr. ex moms

En super praktisk isske i aluminium! Den egner sig både til privat brug og til erhverv, da den er nem at rengøre og behagelig at anvende.

Iskeen har et solidt håndtag og er i et stærkt materiale, der gør den enormt effektiv i for eksempel en en travl bar med mange gæster. Holder du en privat fest? Så får dine venner også hurtigt serveret endnu en kølig drink.

Skovl hurtigt isterninger i glasset med denne isske i aluminium på 0.35L. Glasset er hurtigt fyldt med isskeens store volumen.

En isske i aluminium er et praktisk godt valg. Den er slidstærk og kan holde til slag i de kolde isterninger. Perfekt til dig, der planlægger at bruge iskeen igen og igen!

Se anmeldelser på TrustPilot
Volumen

0.35L

Materiale

Aluminium

Hvor mange isterninger skal jeg bruge?

Vi leverer årligt isterninger til mere end 2.000 arrangementer. Ud fra denne erfaring anbefaler vi 25 kg is (1 stor termotønde) til ca. 40 gæster, eller omregnet ca. 10 drinks/cocktails pr. kilo isterninger.

Hvad gør jeg med termotønden?

Vi ønsker at indsamle de termotønder, som du har modtaget dine isterninger i. Som en del af vores bæredygtige bestræbelser opfordrer vi dig til at kontakte os, hvis du ikke længere har brug for termotønden.

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os her. Du er også velkommen til at skrive til os på vores facebook side.

Lille boks
Vægt: ca. 10 kg.
Indhold: ca. 10 kg.

Mellem tønde
Diameter: 420 mm.
Isolering: 30 mm.
Højde: 355 mm.
Vægt: ca. 13 kg.
Indhold: ca. 12 kg.

Stor tønde
Diameter: 420 mm.
Isolering: 40 mm.
Højde: 625 mm.
Vægt: ca. 27 kg.
Indhold: 25 kg.

Her er vores anbefaling til placering af vores flamingotønder; For at undgå eventuel kondens anbefaler vi altid, at du stiller tønden på fliser eller på et underlag, der kan modstå vand. I nogle tilfælde kan tønden skabe lidt kondens og dermed efterlade lidt vand på gulvet. Ved at placere tønden på et egnet underlag kan du undgå potentielle skader og holde dit gulv rent og tørt.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi er altid glade for at hjælpe!

Gennemsnitligt holder isterningerne sig friske i ca. 2-3 dage alt efter klima. Isterningerne bliver altid leveret i en flamingotønde, der øger holdbarheden. Placer gerne tønden i skyggen udendørs.

Se et udsnit af Braunsteins anmeldelser
Familien Madsen
Familien Madsen
Gæster hos Braunstein
Læs mere
Dette er et af de flotteste bryggerier i Danmark. Braunstein fremstiller mange gode whiskeys og de leverer forrygende rom, som de får leveret i de nye egetræsfade, der bliver leveret fra Jamaica.
Karsten Bach
Karsten Bach
Gæst hos Braunstein
Læs mere
Skønt og charmerede microbryggeri og destilleri med mange lækkerier.
Kim Dal Svenningsen
Kim Dal Svenningsen
Gæst hos Braunstein
Læs mere
Deres ting er super kvalitet, bestil en rundvisning eller tag til åbent hus arrangement, det altid et besøg værd.
Tidligere
Næste
Indkøbskurv