Isterninger til din fest i København – gør din fest en tjeneste med iskolde drikkevarer!

Vi har alle prøvet at få en lunken drink, øl eller sodavand, som bare havde været lidt bedre med en isterning eller 5 i.

Hader du også, når du får serveret varme drinks, der mest af alt minder dig om en dårlig dag? Det kan du heldigvis lave om på til din fest og få isterninger, knust is og tøris leveret til din adresse i København på en nem og hurtig måde – vi kan love dig for, at det bliver et kæmpe hit blandt dine gæster!

Køb en 10 eller 25 kg. termotønde med de isterninger, som du ønsker. Hos Billig-is kan du både få knust is, firkantede-, cylinderformede isterninger og tøris leveret direkte til din fest i København! Hvilken isterning du skal bestille afhænger af, hvilke drinks du ønsker at servere. Indeholder drinks menuen lækre Mojitos anbefaler vi eksempelvis knust is, men skal du i stedet lave klassikere som Isbjørn eller Tequila Sunrise, så er det den firkantede eller cylinderformede isterning, du skal have fat i.

Køb isterninger i København med mulighed for lokal afhentning.

Hvor kan jeg afhente mine isterninger i København?

Vi leverer med glæde dine isterninger indenfor 6 timer på din adresse, hvis du ikke selv ønsker at stå for afhentningen.

Har du brug for isterninger eller tøris i København og ønsker selv at afhente, så kan du afhente din bestilling på én af følgende adresser:

– Amager Strand (Krimsvej 29, 2300 Kbh. S).
– Glostrup – Erhvervsvej 28, 2610
– Rødovre (Glostrup Industri)
– Søborg – Rosenkæret 6, 2860

Bestil inden 20.59 dagen før, så du er sikker på at kunne afhente din bestilling dagen efter. Vores istønder er nemme at håndtere og kan sagtens være i din bil uden besvær.

Hvor meget is skal jeg bestille?

Hvis du er i tvivl om, hvor meget is du skal bestille, så kan du altid bruge vores is beregner på vores hjemmeside, der fortæller dig præcist, hvor meget is du har brug for til din fest. Tommelfingerreglen er 25 kg isterninger til 150 drinks – har du ikke brug for isterninger til så mange drinks, så kan isen også bruges til at køle drikkevarerne i flotte isspande eller i lidt større partybaljer.

Det haster, jeg har glemt at købe isterninger til min fest!

Vi har lynhurtig levering af isterninger i København og vil kunne levere din bestilling indenfor 6 timer. Du er altid velkommen til at give os et kald på 40 53 11 11, hvis du har en hastelevering, der skal kunne leveres hurtigere – vi er altid løsningsorienteret og ser på, hvordan vi kan hjælpe dig.

Indkøbskurv