Ingen Ishøj uden is - forkæl dine gæster og server iskolde drikkevarer til din fest, med Isterninger fra billig-is!

Vi kender alle følelsen af at sippe til en varm drink, det holder ikke! Enhver fest i Ishøj, bør være høj på is. Lad billig-is hjælpe dig med at holde din fest kold med alt fra isterninger til tøris. Vi leverer lige til døren, hvad end du skal bruge 10, 25 eller 100 kilo isterninger til din fest i Ishøj. Så er det endelig slut med de kedelige 2 kilos poser fra supermarkedet, som ikke gør andet end at overanstrenge din fryser og stjæle din plads!

En god fest går aldrig ned på Is og det gør man heller ikke som beboer i Ishøj. Ved hjælp af løsningen fra billig-is kan I nemt lægge turen forbi Ishøj Strand med en termotønde fyldt med is og nyd kolde drinks hele dagen lang uden frygt for smeltende isterninger. Vi har gjort det dejlig nemt at købe isterninger i Ishøj og omegn. Det eneste du skal gøre er bare at bestille din ønskede mængde is og enten få det leveret til døren eller afhente dine isterninger, som i øvrigt kan holde sig frosne i op til 72 timer, hvis de købes i en af vores termo tønder. 

Køb isterninger i Ishøj og afhent lokalt ved Industrikrogen!

Skal du holde bryllup, fødselsdag eller anden form for stor begivenhed, hvor der er inviteret mange gæster, så er det rigtig vigtigt at sørge for isen. Forkæl dine gæster med de lækreste kolde drinks og dejligt afkølede drikkevarer for enhver smag! I Ishøj kan du få leveret dine bestillinger lige til døren, men du har også muligheden for selv at afhente din ønskede bestilling på følgende adresse i Ishøj: 

Ishøj – Industrikrogen 8, 2635 Ishøj

Så længe du bestiller senest 18.00 dagen før, så er du sikker på at kunne afhente din bestilling dagen efter. Vores termotønder, termokasser og yderligere tilbehør kan håndteres uden besvær og er super nemme at have med i bilen. Det skal nemlig være nemt at holde sin fest kølig og forkæle sine gæster!

Hvor meget is bør jeg bestille?

Det er ikke altid lige nemt at regne ud hvor meget is man bør bestille. Det er der dog råd for her hos billig-is, da vi har udviklet en is beregner, som du frit kan bruge til at planlægge din bestilling af isterninger!

En god huskeregel er, at der cirka går 25 kilo isterninger til 150 drinks, men hellere for meget end for lidt, så man ikke går ned på isterninger i Ishøj. Et rigtig godt alternativ til de lidt mindre selskaber er at isen du køber lige så vel kan bruges til at køle dine resterende drikkevarer ned ved brug af vores flotte isspande eller de lidt større partybaljer.

Uanset behovet har vi isterninger for enhver smag, og til enhver anledning. Du kan altså i et bredt udvalg af uundværlig is til din fest vælge mellem typer af isterninger så som: knust isfirkantedecylinderformede isterninger og tøris, vi tilbyder det hele og leverer direkte til din begivenhed i Ishøj.

Det haster, jeg har glemt at købe isterninger til min fest!

Vi tilbyder lynhurtig levering af isterninger i Ishøj og omegn, og vi garanterer at kunne levere din bestilling indenfor 6 timer. Hvis du har behov for en endnu hurtigere levering, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefonnummeret 40 53 11 11. Vi er altid dedikerede til at finde løsninger og hjælpe dig med dine hastebestillinger.

Indkøbskurv