Isterninger til enhver lejlighed i Slagelse - Gør dig selv, dine gæster og dine drikkevarer en tjeneste med isterninger!

Vi kender det alle sammen! Varme drikkevarer er bare et no go, hvis du skal holde en ordentlig fest. Det kræver sin is at holde dine gæsters våde varer kolde og friske og det er der heldigvis råd for, vi tilbyder nemlig levering af isterninger til din fest i Slagelse, uanset om du skal have 10, 25 eller 1000 kilo is.

Ikke nok med at isen holder dine drinks dejligt kolde til din fest eller dit arrangement i Slagelse, så er det også muligt at købe både isspande og partybaljer, som er super praktiske og giver et æstetisk og festligt look til din begivenhed.

Hvis du gerne vil slippe for at servere varme og kedelige drinks i fremtiden, så husk på at Billig-Is kan levere isterninger direkte til din fest i Slagelse. Gør dig selv og dine gæster den tjeneste og bestil de rette mængder af is, så i altid har til en kold drink eller en dejlig afkølet balje med sodavand, øl og cider. Vores udvalg gælder både isterninger, knust is og tøris. Så få leveret den vigtigste ingrediens til din drink, nemlig isterninger og sørg for aldrig at servere lunkne drinks igen!

Få isterninger i mange typer og mængder, leveret lige til døren

Hos billig-is kan du få isterninger til alle lejligheder! Uanset om du ønsker at det skal være tørisfirkantedecylinderformede isterninger og knust is, tilbyder vi det hele og leverer direkte til din begivenhed i Slagelse.

Er du også træt af alt det besvær de kedelige 2 kilos poser fra supermarkedet bringer med sig? Vi kender det alle sammen, den slags 2 kilos poser gør ikke andet end at rode i vasken under festen eller fylde fryseren ud dagen efter fordi du alligevel glemte at den lå der. Det slipper du for med en termotønde leverance fra billig-is, der kan holde sig i op til 72-timer. For ikke at glemme at du også slipper for den ekstra tur til det lokale varehus, når is manglen presser sig på midt under festen. Vi hjælper dig hellere end gerne med levering af dine isterninger i de ønskede mængder, og inden for 6 timer, står vi på din adresse. Så du kan bruge tiden på at planlægge festen i stedet for at stresse over mangel på is.

Hvor meget is er normalt at bestille?

Hvis du er i tvivl om hvor meget is du skal bestille til din fest, så frygt ikke! Her kan du altid benytte vores is-beregner, som du finder her på vores hjemmeside. Den hjælper dig med at finde frem til en præcis mængde af, hvor meget is du har brug for, alt efter hvor mange gæster du får. Normalt er det anbefalet, at 25 kilo isterninger går til cirka 150 drinks.

Hvis du imod forventning ikke har behov for så mange drinks, kan den resterende is du bestiller også bruges til at køle dine resterende drikkevarer i flotte isspande eller de lidt større partybaljer.

Så uanset om du skal holde bryllup, konfirmation, barnedåb eller anden form for stor begivenhed, hvor der er inviteret en masse gæster, så er det virkelig virkelig vigtigt at sørge for isen. Forkæl dine gæster med de lækreste kolde drinks og dejligt afkølede drikkevarer for enhver smag, til den bedste fest i Slagelse og omegn!

Hastelevering

Har du været for sent ude med bestillingen af isterninger til dit arrangement, så frygt ej, vi løser dine problemer og holder dine drikkevarer kolde! Du kan altid give os et kald på 40 53 11 11. Vi er løsningsorienterede til hver en tid, så lad os se på om der er noget vi kan gøre for at skaffe dig den mængde isterninger, du har behov for til din fest i Slagelse, så hurtigt som muligt. 

Indkøbskurv