Isterninger er et must-have til din fest på Amager - men er det overhovedet en fest uden kolde, våde varer?

Der er ingen fest uden kolde drinks og ingen kolde drinks uden isterninger. Drop altankasserne som køleboks, og gør et kup ved køb af isterninger til din fest på Amager, her hos billig-is! 

Hvad end om floor er hjemme i stuen eller på plænerne og sandstrandene i Amager Strandpark, er det nødvendigt med isterninger til din fest – og så får du heller ingen bedre mulighed end her hos billig-is. Du kan både afhente dine isterninger ved vores drop off på Amager eller få leveret dine isterninger direkte til festen. 

Du har jo nok oplevet det før, en lunken drink er bare ikke lækkert! Is på, det er der heldigvis råd for. Bestiller du is til din fest fra billig-is, redder du både drinken og dagen. Endnu mere praktisk er at du kan bestille isterninger lige efter dine behov. Hvad end om det skal være knust isfirkantede-, cylinderformede isterninger og tøris, vi tilbyder det hele og leverer direkte til din begivenhed på Amager.

Fra Kongelundsfortet til Voldene og Fra Bryggen til Amager Strand

Uanset om man er i nord, syd, øst eller vest, er der ingen fest uden is til gæst. Giv din fest eller arrangement på Amager det optimale udgangspunkt med en termotønde fyldt med isterninger fra billig-is! Vi kender vist alle den kedelige situation hvor de 2 kilos is fra spotten i supermarkedet kun holder til første servering, det er der ikke meget stil over! Her er altså endnu en god grund til at handle hos billig-is, hvor både termotønder, isspande og party baljer, er klar til at redde festen og holde selskabet køligt! Derudover kan termo tønderne holde dine isterninger kolde i helt op til 72 timer! Så du skal slet ikke være bange for at dine isterninger bliver leveret flydende. 

Hvis du skal have isterninger på Amager, er det derfor super ideelt at benytte sig af billig-is uanset anledning og lokalitet. Det går til alt lige fra de lange solrige dage på Bryggen, Amager Strand og andre Amar’kanske udendørs perler, til de helt gode aften- og morgenfester. 

Hvad er den rigtige mængde is at bestille?

Hvis du er usikker på, hvor meget is du skal bestille til din fest, kan du altid benytte vores is beregner på vores hjemmeside. Den giver dig en præcis mængde for, hvor meget is du har brug for. Som en tommelfingerregel, anbefales 25 kg isterninger til 150 drinks. Hvis du ikke har behov for så mange drinks, kan isen også bruges til at køle dine andre drikkevarer i flotte isspande eller i lidt større partybaljer.

Hvor kan jeg afhente min is på Amager?

Vi hjælper dig glædeligt med levering af dine isterninger, og inden for 6 timer, står vi på din adresse, hvis du ikke har mulighed for selv at afhente dem. 

Hvis du har brug for isterninger på Amager og ønsker at afhente selv, er det mest nærliggende afhentningssted på Amager Strand – Krimsvej 19E, 2300 Kbh. S.

Ellers er der yderligere mulighed for afhentning af isterninger på følgende adresser:

Glostrup – Erhvervsvej 28, 2610 Rødovre

Søborg – Rosenkæret 6, 2860. 

Bestil inden kl. 18.00 dagen før, og du kan være sikker på at kunne afhente din bestilling dagen efter. Vores istønder er nemme at have med på farten og kan sagtens være i din bil uden besvær.

Indkøbskurv