Skip to content

Få en skarpere og billigere pris på isterninger, med en fast leverandøraftale

Har i brug for en B2B løsning?

Bruger du isterninger i større mængder, eller flere gange ugentligt? Så er vi interesserede i at lave en leverandøraftale eller en fast aftale med dig, som er fordelagtig for begge parter. Vores chauffører kører dagligt og vi har derfor mulighed for at levere på alle tidspunkter i døgnet. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores priser, muligheder og hvad der ellers kan gøre din hverdag lettere, når det drejer sig om køb af alle slags isterninger.

Ejer du en restauration og mangler I en holdbar isterninge-løsning?

Uanset om I er en fast etableret restauration, eller et pop-up koncept, så kan vi finde den rigtige løsning. Vi tilbyder leverandøraftaler af isterninger i form af faste aftaler såvel som periodiske aftaler. Vi er fleksible med leveringen og gør alt for at sikre vores samarbejdspartnere den bedste service.
Vi er fleksible med vores aftaler og tilpasser os jeres individuelle behov. Uanset om I ønsker levering af jeres isterninger, eller ønsker selv at afhente på en af vores “pick-up by place” lokationer, så finder vi sammen den bedste løsning.

Kurv