Få en skarpere og billigere pris på isterninger, med en fast leverandøraftale​

Bruger du isterninger i større mængder, eller flere gange ugentligt? Så er vi interesserede i at lave en leverandøraftale eller en fast aftale med dig, som er fordelagtig for begge parter. Vores chauffører kører dagligt og vi har derfor mulighed for at levere på alle tidspunkter i døgnet. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores priser, muligheder og hvad der ellers kan gøre din hverdag lettere, når det drejer sig om køb af alle slags isterninger.

Ejer du en restauration og mangler I en holdbar isterninge-løsning?

Uanset om I er en fast etableret restauration, eller et pop-up koncept, så kan vi finde den rigtige løsning. Vi tilbyder leverandøraftaler af isterninger i form af faste aftaler såvel som periodiske aftaler. Vi er fleksible med leveringen og gør alt for at sikre vores samarbejdspartnere den bedste service.
Vi er fleksible med vores aftaler og tilpasser os jeres individuelle behov. Uanset om I ønsker levering af jeres isterninger, eller ønsker selv at afhente på en af vores “pick-up by place” lokationer, så finder vi sammen den bedste løsning.

Isterninger til erhverv

Billig-is.dk leverer isterninger til erhverv, uanset om behovet er ugentlige leveringer eller levering til firmaarrangementer såsom sommerfester, julefrokoster, fredagsbarer mm. Har du en restaurant og derfor har brug for en fast leveringsaftale, så klarer vi også det. Tøv ikke med at kontakte os for at få en god aftale i hus. 

Lyder en fast levering interessant for din virksomhed, så læs mere om vores faste leverandøraftaler.

Billig-is til B2B

Bruger du og din virksomhed en stor mængde af isterninger og har brug for levering flere gange om ugen, så er vores B2B løsning en mulighed for dig. Du kan med en B2B aftale hos Billig-is.dk få en skarpere og billigere pris på isterninger, der med garanti vil være en god deal for din virksomhed. Vi kan levere den mængde is, der er brug for alle ugens dage uanset tidspunkt. Med vores forskellige typer af is Knust is, firkantede isterninger, cylinderformede isterninger og tøris har vi det komplette udvalg af isterninger.

Tøv ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning, der matcher dine behov.

Billig is til restauranter

Er du ejer af en restaurant, som er storforbruger af isterninger – så kan vi med garanti være din nye isterning-leverandør. Sammen kan vi lave en skræddersyet aftale, der passer til restaurantens behov, både når det kommer til levering og ønsker til isterninger. Hos Billig-is.dk har vi et bredt udvalg af isterninger, der kan bruges til alt fra iskaffe, drinks og sodavand. Vi har derudover også tøris på vores menukort, som bruges af mange restauranter til at nedfryse madvarer. Det er derfor en effektiv måde at øge fødevarernes holdbarhed. Læs mere om muligheden for tøris til erhverv

Kontakt os i dag og få en skarp aftale i hus.

Indkøbskurv