Hvordan laver man klare isterninger?

Lav klare isterninger ved hjælp af enkle metoder. Du får klare isterninger ved at fjerne ilten fra vandet. Det er ilten, som gør at dine isterninger ofte bliver lidt uklare. Du kan derfor med fordel koge vandet et par gange inden det fyldes i forme, hvilket gør at ilten forlader vandet forud for frysningen. Men sørg for at lade vandet køle af på køkkenbordet inden det sættes i fryseren. Dette er en nem måde hvorpå uklare isterninger bliver mere klare. Det er dog stadig en tidskrævende proces, hvis der skal laves isterninger til mange gæster og alle deres drinks.  

 

En anden og mere sikker process er at anskaffe sig en køleboks, hvori du placerer dine støbeforme. Når støbeformene er i køleboksen, fyldes der vand i køleboksen indtil alle formene er oversvømmet med vand. Dernæst sættes køleboksen i fryseren, og så er det ellers tid til at vente på, at nedfrysningen er fuldendt. 

Når hele isklumpen er frosset, tages køleboksen ud af fryseren, hvorefter isklumpen frigøres fra køleboksen. Dernæst anbringes isklumpen i en spand med vand, hvorefter der igen skal ventes. Denne gang skal der gå ca. en time. Frigør derefter isformene, hvorefter isterningerne bør kunne glide ud og være krystalklare.

Du kan også lave samme trick uden brug af isforme. I stedet for skal du dog hakke dine isterninger ud selv. Det gør du ved at finde den skarpeste brødkniv, som du har (bemærk at det helst skal være en brødkniv), hvorefter du med en hammer eller anden tung genstand banker på ryggen af din brødkniv. På den måde flækkes isen ud i pæne stykker. Dette gentages indtil du har isterninger i den ønskede størrelse.

Der findes mange metoder og teorier om, hvordan den perfekte gennemsigtige isterning laves på egen hånd. Det er en lang proces for at få klare isterninger, men heldigvis findes der lettere måder at gøre det på. Hvad vi har fundet ud af hos Billig-Is er, at det rigtige værktøj laver de bedste resultater. Vi har derfor anskaffet os de bedste maskiner, så vi med sikkerhed kan sige at isterninger ikke bliver nemmere og bedre end det, som vi kan levere.

Hvis fokus ligger på at lave lækre cocktails, drinks eller drikke whiskey, hvor klare isterninger ville gøre oplevelsen lidt bedre, så kan vi hjælpe dig et godt stykke hen ad vejen. Om det er knust is, klare firkantede isterninger eller klare gourmet-isterninger, så har vi dem i en god kvalitet til billige priser. Det gør det noget nemmere for dig at fokusere på de resterende elementer, som skal klargøres forud for en festlig aften med lækre drinks.

Hvorfor bliver mine isterninger hvide?

Dine isterninger bliver nemt hvide og uklare, hvis du eksempelvis har meget kalk i vandet. Når vandet fryses bliver kalket i vandet tydeligere, hvilket selvfølgelig er trist, hvis målet var at producere helt krystalklare isterninger. Mange gange kan kombinationen af ilten i vandet samt kalken være synderen, når helt uklare isterninger bliver resultatet af din isterningeproduktion.

Undgå uklare isterninger, som er uklare på baggrund af kalket vand, ved at installere et afkalkningsanlæg, så dit drikkevand bliver mere blødt. Du kan også bestille dine isterninger hos Billig-Is og få dem leveret direkte til din fest.

Klare isterninger - klar til festen!

En klar isterning ser bare godt ud i enhver drink. Det kan dog være en langsommelig process selv at begive sig ud i at lave helt klare og gennemsigtige isterninger. Ikke nok med tiden der skal bruges på det, så skal der højst sandsynligt også købes remedier ind til det.

Vil du gerne undgå besværet og bare gerne vil have klare isterninger til din fest, så bestil dine isterninger hos Billig-Is. Vores maskiner, som producerer isterningerne, er mestre i at lave klare isterninger, så lad dem gøre arbejdet for dig i stedet. Vi renser vandet inden det laves om til is, hvorfor vi får isterninger, der er helt gennemsigtige og krystalklare. 

Vil du have isterninger leveret kan du få det. Vil du selv afhente dem, så kan du det. Hos os går vi bare op i at din fest for lækre og klare isterninger til festen. Se vores forskellige typer af isterninger her, så du slipper for bøvlet og kan bruge tiden på andre ting, som jo også skal klares i forbindelse med din fest.

Sørg for at isterningerne er klar til festen

Isterninger er op mod 4 timer om at fryse, så det kan tage sin tid at fryse isterninger nok ned til hele aftenen. Der er også problemet i, at der skal være plads i fryseren til de mange isterninger. Samme problem gælder, hvis du køber isterninger hos dit lokale supermarked. At have fryseren fyldt med isterninger er en smule upraktisk når musikken spiller, fordi dine gæster og dig hele tiden skal dykke ned for at finde isterninger til de næste par drinks. Gør det nemmere for dig og gør festen bedre ved at bestille is hos Billig-Is. Og husk at kolde drikkevarer er helt essentielt for en god fest ligesom at leje en dj eller en soundboks til festen, og er med til at give en fantastisk stemning til din fest.

Slip for besværet - her er den nemme måde at få klare isterninger!

For at slippe for besværet med selv at producere isterninger, som ikke nødvendigvis bliver helt klare, så kan du nemt bestille isterninger hos Billig-Is. Ikke nok med at du får lækre isterninger, så får du dem også leveret i en termotønde/boks, så de kan holde sig kolde hele festen. Og det er endda uden, at skulle have en fyldt fryser hele aftenen. 

Indkøbskurv