Skip to content

Færdigblandede Braunstein
cocktails på fad

Vi har indgået et samarbejde med Bryghuset Braunstein – et prisvindende destilleri på Køge havn. Derfor kan vi nu tilbyde kvalitetscocktails til dig, der sætter pris på gode økologiske cocktails. Serveres bedst med flotte isterninger fra billig-is. Læse mere eller bestil dem her! 

Køb knust is og undgå varme drikkevarer

Findes der noget værre end varme drikkevarer til sommerfesten? Nej, vel? Derfor kan du hos Billig-is.dk købe knust is og isterninger til enhver lejlighed. Vi leverer knuste isterninger i både 10 kg. og 25 kg. tønder, og de bliver leveret i termotønder lavet af polystyren, der kan holde isen kold i 24-72 timer. 

Køb knust is hos Billig-is.dk - og bliv helt klar til festen

Udover at holde drikkevarerne kolde, giver knust is også et flot og elegant udseende til dine drinks. Med knust is kan man gøre selv de mest simple sommerdrinks mere spændende og indbydende. Du kan nærmest bruge knust is til enhver drink, og dermed højne drikkevarernes kvalitet, både i smag og udseende.

Knust is til nedkøling af flasker og dåser

En godt fif til at sikre kolde drikkevarer til sommerfesten er at bruge knuste isterninger som køleelement til alt fra sodavand og øldåser, til vinflasker og champagneflasker. Smid blot isen ned i en partybalje sammen med dine drikkevarer. På den måde er du sikker på at have kolde drikkevarer hele festen. Du kan med fordel også bruge knust is eller almindelige isterninger til at lave et vandbad, hvilket også fungerer fantastisk til at holde drikkevarerne kolde i længere tid.

Kurv