Glem ikke Isterninger til dit arrangement i Næstved - Server iskolde drikkevarer så din fest bliver en succes!

Ingen fest uden kolde drikke! Vi kender det alle sammen alt for godt – en kedelig lunken drink eller en øl på stuetemperatur kan hurtigt sætte en dæmper på det gode humør til festen, det er ikke godt for nogle. Gør dig selv, dine gæster og dine drikkevarer en tjeneste og husk at bestil isterninger til din fest i Næstved.

Hos billig-is har vi isterninger, som egner sig til en hvilken som helst slags drink. Skal du have gang i et par lækre Mojitos, så er knust is vejen frem. Er det derimod en gang Gin Hass eller Tequila Sunrise, så anbefaler vi, at du benytter firkantede eller cylinderformede isterninger til sådan en lejlighed – mulighederne er mange, så længe dine drinks er kolde. 

Det er også en mulighed at købe og få leveret isterninger i termotønder der holder på henholdsvis 10 og 25 kilo. Endnu bedre er det at tønderne kan holde dine isterninger kolde i op til 72 timer, så frygt ikke for at få leveret is, der er smeltet før de rammer drinken! 

 

Hvor meget is bør jeg bestille til min fest?

Vi leverer isterninger til din fest i Næstved, hurtigt og nemt – så du ikke selv skal bruge tid på det. Men hvor meget is kræver det egentlig at holde gang i den helt gode fest?

Hvis du er lidt i tvivl om, hvilke mængder is du skal bestille, så kan du altid bruge vores is beregner på hjemmesiden. Den fortæller dig lige præcis, hvor meget is du har brug for til din kommende fest eller større begivenhed. Tommelfingerreglen er at 25 kg isterninger går til godt og vel 150 drinks – har du dog ikke brug for isterninger til så mange drinks, så kan de resterende isterninger også bruges til at køle dine drikkevarer i flotte isspande eller vores lidt større partybaljer.

Isterninger til ethvert arrangement, leveret lige til døren!

Uanset dit behov, har vi isterninger for enhver smag, og til hvilken som helst anledning. Du kan altså i et bredt udvalg af uundværlig is til din fest vælge mellem typer af isterninger så som: knust isfirkantede-, cylinderformede isterninger og tøris, vi tilbyder det hele og leverer direkte til din begivenhed i Næstved.

Det bliver bare ikke nemmere, når du selv skal bruge tid på at planlægge den store dag. Vi leverer lige til døren og har isterninger til Næstved, hele Sydsjællands hovedstad! Slut med varme drinks og lunkne øl, med isterninger fra billig-is er brylluppet, fødselsdagen, vejfesten og de varme sommeraftener reddet!

Hvad gør man hvis man er sent ude med bestillingen af isterninger til Næstved?

Vi har en hammer hurtig levering af isterninger i Næstved og kan klargøre og levere din bestilling indenfor 6 timer. Du er altid mere end velkommen til at give os et kald på 40 53 11 11, hvis du har en hastelevering, der skal kunne leveres hurtigere – vi vil til hver en tid være klar til at gå den ekstra mil, så du med ro i maven kan serverer kolde drikkevarer til dine gæster.

Indkøbskurv