Skip to content

Isterninger til erhverv og firmaarrangementer

Få en skarpere og billigere pris på isterninger, med en fast leverandøraftale​

Are you using larger quantities of ice cubes? or are you using ice cubes several times a week? Then we are very interested in a B2B solution or a permanent agreement with you. Our drivers deliver ice cubes every day, and therefore, we are able to deliver at all times of the day. You are welcome to contact us for further information about pricing and possibilities regarding ice cubes for your company.

Do you own a restaurant and are you in need of a durable ice cube solution?

No matter if you are a well-established restaurant, or work as a pop-up concept, we can find the right solution for you. We offer various delivery solutions, either of periodic character or permanent agreements. We are flexible with the delivery and do everything to ensure our collaborators and customers the best service. No matter if you want delivery or want to use our pick-up locations, we'll find the solution best suited for your company.

Icecubes til erhverv

Billig-is.dk leverer ice cubes til erhverv, uanset om behovet er ugentlige leveringer eller levering til firmaarrangementer såsom sommerfester, julefrokoster, fredagsbarer mm. Har du en restaurant og derfor har brug for en fast leveringsaftale, så klarer vi også det. Tøv ikke med at kontakte os for at få en god aftale i hus. 

Lyder en fast levering interessant for din virksomhed, så læs mere om vores faste leverandøraftaler.

Billig-is til B2B

Bruger du og din virksomhed en stor mængde af ice cubes og har brug for levering flere gange om ugen, så er vores B2B løsning en mulighed for dig. Du kan med en B2B aftale hos Billig-is.dk få en skarpere og billigere pris på isterninger, der med garanti vil være en god deal for din virksomhed. Vi kan levere den mængde is, der er brug for alle ugens dage uanset tidspunkt. Med vores forskellige typer af is Knust is, firkantede isterninger, cylinderformede isterninger og tøris har vi det komplette udvalg af isterninger.

Tøv ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning, der matcher dine behov.

Billig is til restauranter

Er du ejer af en restaurant, som er storforbruger af isterninger – så kan vi med garanti være din nye isterning-leverandør. Sammen kan vi lave en skræddersyet aftale, der passer til restaurantens behov, både når det kommer til levering og ønsker til isterninger. Hos Billig-is.dk har vi et bredt udvalg af ice cubes, der kan bruges til alt fra iskaffe, drinks og sodavand. Vi har derudover også tøris på vores menukort, som bruges af mange restauranter til at nedfryse madvarer. Det er derfor en effektiv måde at øge fødevarernes holdbarhed. Læs mere om muligheden for tøris til erhverv

Kontakt os i dag og få en skarp aftale i hus.

Shopping cart